Despre noi

Pază, protecție și monitorizare

La Morani Security, noi privim lucrurile diferit. Suntem mai mult decât o companie de pază și protecție care îți pune la dispoziție agenți bine pregătiți.

Morani Security este o companie structurată sub forma unui holding compus din mai multe societăți de pază având peste 500 de angajați. Suntem un integrator de soluții de securitate care îți pune la dispoziție soluții rapide și eficiente de pază umană și intervenții rapide cu agenți bine pregătiți.

Misiunea noastră este să ne dezvoltăm permanent serviciile și să investim continuu în echipamentele din dotare pentru a ajunge pe primul loc pe plan național și internațional, în domeniu.

De aceea, la Morani Security vei întâlni întotdeauna un personal bine pregătit, respectuos și instruit să soluționeze orice situație. Oferim soluții complete pentru paza, protecția și monitorizarea agenților economici din sectorul public și privat, precum și persoanelor fizice.

Investim permanent în pregătirea și instruirea personalului nostru, în baza unui plan tematic avizat de organele competente și supus periodic verificărilor specifice.

Dispecerat digital la standarde înalte

La Morani Security, dispunem de un dispecerat digital propriu la standarde tehnice de maximă performanță. Acesta este avizat conform legii și asigură monitorizarea sistemelor de alarmă non-stop, folosind atât sistemul prin frecvență radio cât și pe linie telefonică, în funcție de solicitarea clienților.

Dispeceratul nostru integrează cele mai moderne și sigure dispozitive de monitorizare digitale pentru orice tip de sisteme de alarmă. Acesta este folosit pentru comunicarea cu orice operator de servicii telefonice atât fix cât și mobil.

În funcție de dorința clienților noștri, putem monitoriza camerele de supraveghere atât analogic cât și digital, cu stocarea imaginilor. Fiecare dispozitiv dispune de echipament de rezervă pentru a contracara orice tentativă de blocare a comunicației.

Comunicațiile sunt securizate prin algoritmi superiori de codare, meniți să prevină interceptarea comunicației sau blocarea comunicației pe linii GSM.

 

La Morani Security, prioritatea noastră numărul unu este siguranța clienților noștri!

În tot ceea ce facem atuurile noastre principale sunt: siguranța, responsabilitatea și profesionalismul.

Vrei să lucrăm împreună pentru siguranța ta?

 

 

La dispoziția ta 24/7

 

 
 
 

Morani Security

Servicii de pază și protecție