Monitorizare și intervenție

Asigurăm protecție non-stop

 

La Morani Security, siguranța clienților noștri este pe primul loc. Compartimentul nostru de monitorizare și intervenție are în dotare un sistem computerizat de dispecerizare și este în permanentă legătură cu echipaje de intervenție rapidă, localizate în teren.

Dispeceratul de monitorizare a sistemelor de alarmă este funcțional 24 de ore din 24, 365 de zile pe an. Rolul acestuia este să detecteze orice eveniment petrecut la sediul sau locuința beneficiarului și să solicite echipajelor de intervenție Morani Security să acționeze în cel mai scurt timp.

Dispeceratul digital Morani Security este realizat la standarde tehnice performante, fiind avizat conform legii.

Agenții noștri de intervenție sunt bine pregătiți să soluționeze rapid orice problemă, care poate fi: efracție, panică, sabotaj, incendiu, scandal sau chiar și probleme de natură tehnică ale sistemului de alarmă.

Ce rol au serviciile noastre?

Monitorizare

Dispeceratul nostru monitorizează non stop sistemele de alarmare, pentru a menține legătura între sistemele de alarmă conectate și echipajele mobile de intervenție.

În cazul în care unul dintre aceste sisteme de alarmare este declanșat, dispeceratul anunță de urgență cel mai apropiat echipaj de intervenție pentru a se mobiliza. Fie că sunt declanșate automat sau manual, dispeceratul receptează semnalele de alarmă de la abonații conectați. În cazul în care beneficiarul acționează butonul de panică („hold-up”), dispecerii noștri interpretează semnalele în funcție de tipul urgenței: incendiu, efracție, panică sau alte evenimente. Astfel, aceștia pot să mobilizeze nu doar echipajele de intervenție rapidă ci și alte forțe de intervenție, dacă sunt necesare (poliție, pompieri, salvare etc).

În funcție de dorința clienților, camerele de supraveghere se pot monitoriza atât analogic cât și digital, cu stocarea datelor înregistrate.

Intervenție

În cazul în care dispeceratul recepționează semnalele de alarmă de la abonații noștri, vor fi contactați imediat agenții de intervenție de pe teren.

Dacă forțele agenților noștri sunt depășite de amploarea evenimentelor (de exemplu, în caz de incendiu, cutremur sau alte evenimente de o astfel de amploare), dispeceratul anunță autoritățile competente (poliție, pompieri, ambulanță).

În cazul prinderii infractorilor de către echipajul nostru de intervenție, aceștia vor fi predați imediat unităților de poliție competente.

Agenții noștri sunt pregătiți și instruiți în baza unui plan tematic avizat de organul de poliție competent.

Periodic, acest plan este supus verificărilor.

Cui îi este destinat serviciul de monitorizare și intervenție?

  • Proprietăților private: apartamente și vile
  • Cabinelor notariale, contabile, de avocatură
  • Sucursalelor bancare
  • Sediilor de birouri
  • Magazinelor, localurilor
  • Hotelurilor, pensiunilor
  • Instituțiilor publice
  • Obiectivelor militare
  • Unităților școlare private sau publice

Vrei să beneficiezi de protecția noastră non-stop?

 

 

 

La dispoziția ta 24/7

 

 
 
 

Morani Security

Servicii de pază și protecție