Servicii

La Morani Security, ești mereu în siguranță. Dăm dovadă de responsabilitate și profesionalism în orice situație și suntem mereu disponibili pentru a oferi siguranță clienților noștri.

Serviciile noastre

Monitorizare și intervenție

Compartimentul nostru de monitorizare și intervenție asigură comunicarea rapidă cu echipajele de pe teren în cazul unui eveniment petrecut la sediul sau locuința beneficiarului.

Consultanță

Specialiștii noștri efectuează evaluarea nevoilor de securitate ale clienților noștri și oferă asistență cu privire la activitățile de pază și rapoarte și evaluări asupra riscurilor.

Pază cu agent de securitate

Punem la dispoziția clienților noștri agenți de pază bine instruiți pentru intervenții și protecție fixă sau mobilă a oricărui obiectiv și spațiu, în funcție de nevoile tale.

Transport valori

Ne asigurăm întotdeauna că valorile tale ajung în siguranță la destinație, fie că este vorba de numerar, obiecte de valoare, științifice sau de artă. Descoperă soluțiile noastre!

Gardă de corp

Fie că este vorba de o companie sau de persoane fizice, oferim servicii de gardă de corp pentru a asigura viața și integritatea corporală a persoanei protejate și familiei acestuia.

Sisteme de alarmă

Echipa noastră efectuează instalări ale sistemelor de securitate conectate la dispeceratul Morani Security, pentru a monitoriza și notifica orice eveniment neplăcut care are loc.

Vrei să lucrăm împreună pentru siguranța ta?

 

 

La dispoziția ta 24/7

 

 
 
 

Morani Security

Servicii de pază și protecție